Reisetips for å ha en vellykket tur med hunden din

Å reise med hunden din kan være en spennende og givende opplevelse. Enten det er en helgetur til fjellet eller en lang ferie til et eksotisk reisemål, er det viktig å planlegge turen grundig for å sikre at både du og din firbente venn har en fantastisk opplevelse. Her er noen nyttige reisetips for å sikre en vellykket tur med hunden din.  

 1. Utforsk reisemålet ditt grundig: Før du bestemmer deg for å ta med hunden din på en reise, er det viktig å utforske reisemålet ditt grundig. Finn ut om det er hundevennlige attraksjoner, parker eller strender du kan besøke. Sjekk også reglene og forskriftene for å ha hund på offentlige steder eller i overnattingssteder på reisemålet ditt.

 2. Helse og vaksinasjoner: Sørg for at hundens vaksinasjoner er oppdaterte før du reiser. Det kan også være lurt å ta med en kopi av hundens vaksinasjonsbevis i tilfelle du trenger det. Vurder også å besøke veterinæren før avreise for en generell helsesjekk og for å få eventuelle anbefalinger for reisen.

 3. Pakkelisten for hunden: Når du pakker for turen, må du ikke glemme å inkludere essensielle ting for hunden din. Noen av de viktigste elementene å ta med er hundemat og vann, reisebur eller sele, halsbånd og bånd, favorittleker og kosebamser. Det er også viktig å ha et førstehjelpssett for å være forberedt på eventuelle uforutsette situasjoner.

 4. Transportmiddel: Velg et transportmiddel som passer best for hunden din og reiseavstanden.
  Hvis du kjører, sørg for at bilen er trygg og komfortabel for hunden din med en egnet sikkerhetssele eller et reisebur. Se våre reisebur
  Hvis du flyr, undersøk flyselskapets retningslinjer for å ha hund ombord, og vurder å bestille direktefly for å redusere stresset for hunden din.

 5. Planlegg pauser og aktiviteter: Når du reiser med hunden din, er det viktig å planlegge pauser underveis for å la hunden få strekke på beina, drikke vann og gjøre i fra seg.
  Finn ut om det er hundevennlige stoppesteder langs ruten din. Under selve oppholdet, sørg for at hunden din får nok mosjon og stimulering ved å besøke hundeparker eller gå på turer i naturen.

Førstehjelpssett for din hund:
Et viktig element å ha med på reisen er et førstehjelpssett for din firbente venn. Petsup tilbyr to flotte alternativer som kan være svært nyttige i nødstilfeller.
Det vanlige førstehjelpssettet inneholder alle grunnleggende nødvendigheter som bandasjer, desinfeksjonsmiddel, saks, pinsett og mer.
Se førstehjelpssettet her. 

Hvis du ønsker en mer omfattende løsning, kan du vurdere det premium førstehjelpssettet, som også inkluderer termometer, reisevask og andre nyttige elementer for en grundigere førstehjelp.
Se førstehjelpssettet her. 

 

Reising med hunden din kan være en fantastisk opplevelse, men det krever litt ekstra planlegging og forberedelse. Ved å utforske reisemålet ditt grundig, sørge for hundens helse er i orden, pakke riktig, velge riktig transportmiddel og planlegge pauser og aktiviteter, kan du legge til rette for en vellykket og minneverdig tur sammen med din firbente venn.