Oppskrift på sunn hundeis med blåbær og yoghurt

På varme sommerdager er det ingenting bedre enn å kjøle ned både deg selv og din firbente venn med en deilig og forfriskende godbit. I dag deler vi en herlig oppskrift på sunn hundeis med blåbær og yoghurt. Denne kjølende godbiten er ikke bare perfekt for hunden din, men den kan også nytes av deg selv! Med få ingredienser og en enkel prosess kan du skape en deilig iskrem som vil få halehvirvler og smil til å spre seg rundt. Så finn frem blenderen og gjør deg klar til å lage sunn og deilig hundeis!

Ingredienser:

  • 1 kopp blåbær (ferske eller frosne)
  • 1 kopp usøtet yoghurt (velg en variant som er trygg for hunder, uten søtningsmidler eller kunstige ingredienser)
  • 1/4 kopp vann eller hundekraft (valgfritt, for å justere konsistensen)

Instruksjoner:

  1. Hvis du bruker frosne blåbær, kan du tine dem først eller bruke dem rett fra fryseren.
  2. Ha blåbærene i en blender eller bruk en stavmikser for å mose dem til en jevn puré.
  3. Tilsett yoghurt og honning (hvis du bruker det) i blenderen sammen med blåbærpuréen. Bland godt sammen til du får en jevn blanding.
  4. Hvis blandingen virker for tykk, kan du tilsette litt vann eller hundekraft for å justere konsistensen. Rør godt sammen.
  5. Hell blandingen forsiktig i isformer eller isterningbrett. Du kan også bruke små kopper eller muffinsformer hvis du ikke har spesifikke isformer.
  6. Sett isformene i fryseren og la dem fryse i minst 4 timer eller over natten, til de er helt stivnet.
  7. Når isene er frosne, er de klare til å serveres til hunden din! 

Denne oppskriften på sunn hundeis med blåbær og yoghurt kan også nytes av mennesker. Den er laget med ingredienser som er trygge og sunne for både hunder og mennesker. Blåbær og yoghurt er gode og næringsrike ingredienser for oss alle. Du kan tilpasse oppskriften ved å justere mengden honning eller søtning etter din egen smak.

Så ikke nøl med å prøve ut denne deilige og sunne hundeisen selv. Det kan være en fin måte å dele en kjølig godbit med din firbente venn og nyte en godbit sammen på varme dager. Husk bare å lage en egen porsjon til deg selv, så dere kan kose dere begge to!

For å gjøre måltidstiden enda morsommere og mer utfordrende for hunden din, anbefaler vi Trixie Lick'n'Snack Slikkematte med Sugepropp. Du kan finne denne innovative matten hos Petsup.
Denne matta er perfekt for å spre mat eller godbiter jevnt utover, slik at hunden din må slikke og jobbe for å få tak i dem. Med sugeproppen kan du enkelt feste slikkematten på forskjellige overflater for ekstra moro og utfordring.

Vi vil også introdusere deg for Smoofl, en rask og enkel måte å lage sunn hundeis på. Smoofl tilbyr et utvalg av hundeis-pulver i forskjellige smaker. Du kan enkelt blande pulveret med vann og helle det i silikonisformer som er spesielt laget for hundeis. Disse isformene er trygge og holdbare, og du kan finne et utvalg av silikonisformer hos Petsup. Med Smoofl og silikonisformene kan du lage sunn hundeis raskt og enkelt, og glede hunden din med deilige smaker.